Warning: file_get_contents(http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http://whatsyourway.nl/video/symphony-of-fire-meets-binkbeats-a-musical-collaboration): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/whatsyourw/domains/whatsyourway.nl/application/views/helpers/GetShares.php on line 15
VOLG SPUNK
0

SYMPHONY OF FIRE MEETS BINKBEATS – A MUSICAL COLLABORATION

24 juni, 2015

Stilstaan leidt tot heel weinig, hooguit tot achteruitgang. Vooruitgaan betekent dat je soms het wiel opnieuw moet uitvinden. Geen succesverhaal begint immers met stilstaan. Het begint met een nieuwe blik naar iets kijken en het geloof dat het beter of toffer kan. De rusteloze zielen dit dit doen, staan nooit stil.

Symphony of Fire en Binkbeats begrijpen dit en beheersen de kunst van het vooruitstreven als geen ander. Op dagelijkse basis putten ze alles uit hun bestaan als innovatieve instrumentenbouwers en muzikanten. Onlangs vroeg Lenovo ze de krachten te bundelen door de vrijdagavond van een heleboel Amsterdamse cafégangers te transformeren in een sensationeel en vlammend huwelijk tussen licht, techniek en geluid.

In de video zie je je hoe Binkbeats kan lezen en schrijven met de Yoga 3 Pro. Dit is ’s werelds dunste laptop met een scherm dat 360 graden roteerbaar is. Het scharniersysteem zelf bestaat al uit meer onderdelen dan de rest van de laptop. De Intel® Core™ M processor vormt het kloppende hart. Check ‘m hier.

Symphony of Fire trakteert nietsvermoedende cafégangers op een op vlammende beats, mede dankzij de Thinkpad T440p. Een noest werkpaard dat met gemak de grootste karren trekt, maar ook vlammende boten. De Intel® Core™ i5 Processor zorgt ervoor dat het vuurtje brandend gehouden wordt. Check ‘m hier.