Warning: file_get_contents(http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http://whatsyourway.nl/video/succes-is-geen-keuze-het-is-een-pad-dat-je-vindt-met-hulp-van-anderen): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/whatsyourw/domains/whatsyourway.nl/application/views/helpers/GetShares.php on line 15
VOLG SPUNK
0

SUCCES IS GEEN KEUZE, HET IS EEN PAD DAT JE VINDT MET HULP VAN ANDEREN

1 september, 2014

Zelfs de meest succesvolle mensen hebben anderen nodig om op het juiste spoor te komen en te blijven. Guillaume ‘Gee’ Schmidt van Patta vormt hierop geen uitzondering. In MY WAY zoeken we samen met Gee de mensen op die van cruciaal belang zijn geweest voor het vormen van zijn stijl en het vinden van het pad dat hem heeft geleid naar de succesvolle persoon die hij nu is.

Gee richtte in 2004 samen met Edson Sabajo de exclusieve sneakerwinkel Patta op. In de afgelopen jaren groeide Patta van een kleine winkel op de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal uit tot een wereldwijd bekend en gerespecteerd street fashion-merk.

In de video ontmoeten we de mensen die Gee hebben geholpen zijn pad te vinden. Bekijk de video en raak geďnspireerd door Gee’s onbevangen enthousiasme en eindeloze ondernemingsdrift.