Warning: file_get_contents(http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http://whatsyourway.nl/video/detroit-swindle): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/whatsyourw/domains/whatsyourway.nl/application/views/helpers/GetShares.php on line 15
VOLG SPUNK
0

DE WEG NAAR SUCCES MET DETROIT SWINDLE

12 september, 2014

Je kent ze wel, die momenten in je leven waarop je belangrijke keuzes moet maken. Keuzes over je carrière bijvoorbeeld. Maar bij kiezen speelt twijfel vaak een grote rol, bijvoorbeeld over of je keuzes wel het succes gaan opleveren waar je altijd van gedroomd hebt. Eén ding is in ieder geval zeker: succes begint bij doen! En bovendien kom je nergens in je eentje. Iedereen heeft hulp nodig van familie, vrienden of inspirerende helden om grote dromen waar te kunnen maken.

Dit geldt ook voor Detroit Swindle. In de tweede serie van MY WAY gaan we samen met het Amsterdamse dj-duo op pad langs de mensen die belangrijk zijn geweest voor het bereiken van hun succes. Door in aanraking te komen met de juiste mensen en een flinke dosis doe-mentaliteit draaien ze nu in de grootste clubs ter wereld en hebben ze een wereldwijde hit gemaakt met de Amerikaanse muzikant Mayer Hawthorne.